Sinterklaas 23 november 2019 in Borger en het Sinterklaas Journaal

Sinterklaas en zijn Pieten komen ook dit jaar weer in Borger. De feestelijke intocht is op zaterdag 23 november 2019. Vanaf 10.30 uur en vanaf Egbert Egberts tot op het dorpsplein kunnen alle kinderen, vaders en moeders en opa’s en oma’s (of je rare tante) genieten van dit spektakel. Want Sinterklaas komt niet alleen… de pieten zijn erbij en ook een bonte stoet met de Pieten Drumband, oldtimers en andere speciale gasten. Onze Burgemeester Jan Seton zal op het Dorpsplein Sinterklaas welkom heten.

Sinds een paar jaar hebben we ook al de Sinterklaas-Vlog en dit jaar starten we voor het eerst met het Sinterklaas In Borger Journaal. Die start op dinsdag 19 november en is online te bekijken (volg ons op facebook.com/sintinborger). Lammertje Blok en weerman Zwarte Piet Paulusman zie je dan in de studio in Borger.

Ach en met zo’n mooie gebeurtenis gaat er soms wel eens wat mis. Er zijn twee pieten voor de intocht al in Borger op pad om alle adressen te controleren met het grote Sinterklaasboek. Iedereen is best wel nieuwsgierig wat er in dat boek staat. Misschien jij ook wel?
Nou ja, de avonturen van de beide pieten zie je tijdens het Sinterklaas in Borger Journaal.

Benieuwd hoe dit afloopt? Bekijk het Sinterklaas in Borger Journaal, ga naar de intocht en dan met Sint en de Pieten naar Sporthal de Koel. Er is daarvan af 11.15 uur weer een fantastisch daverend Pietenfeest voor kinderen tot en met groep 4. Er is gezellige dansmuziek, misschien zien we daar Lammertje Blok en Zwarte Piet Paulusman ook wel en de kinderen krijgen natuurlijk allemaal wat lekkers!

Maar dan zijn we er nog niet, want die zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur op het Dorpsplein zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Je mag dan zelf in het centrum van Borger op zoek gaan naar een leuke verrassing. Sint en de Pieten lopen er ook rond en je mag met hun op de foto of gewoon even kletsen. Gezellig toch!

Sinterklaasintocht-tip: maak een mooie Pietenpet of Sinterklaas-Mijter en zet je naam erop.
En… Sinterklaas houdt van mooie tekeningen!

Tot zaterdag 23 november!